Agafa l'equipació, lliga't la pala i a jugar!

Tens l'oportunitat de desconnectar del dia a dia mentre jugues a pales amb l'experiència de jugar al pàdel, amb tots els seus beneficis físics i mentals mentre et relaciones amb altres persones amb gustos similars i la motivació de l'esport de pala més divertit i entretingut per a totes les edats.

Cada moment dins la pista t'ofereix augmentar la teva confiança.Moneders de pàdel

Moneder Fidelitat i moneder d'hores:

Et portem la manera més econòmica, més ràpida i més senzilla per gestionar les teves reserves amb la millor tarifa de lloguer de pistes.

Et portem dos moneders. Descobreix i fes-ho!

 

 

Afegeix-te al teu grup!

El pàdel normalment es juga amb quatre jugadors. Completa la pista i troba les pales que necessites.

Tens la sol·lució. Pàdel Hortes disposa de grups dividits per nivells per gestionar els partits. I si vols arribar a més jugar només has de trobar-nos a l'app més famosa del Pàdel. Saps quina és?

Pots sol·licitar una prova de nivell per valorar-te i formar part dels grups socials de pàdel del Pàdel Hortes.

Tornejos i lligues

Completa l'experiència des d'un altre nivell que et portarà a trobar la sensació més energètica en cada partit i moment del joc.

TORNEIG:

Té una duració determinada on la finalitat és ser el/la millor. S'organitzen partits en un període curt de temps segons nivells i la parella amb millor resultat obté normalment un obsequi. Els tornejos es plantegen des d'un dia complet, a un cap de setmana i fins a una setmana.

Pots participar en jornades que són sense competir per cap premi final on el més important és gaudir del pàdel mentre jugues amb més jugadors/es de el normal. La duració pot variar, però normalment és de dues hores, com:

· Torneig Americanes
· Torneig Canàries

LLIGA:

La lliga és una alternativa molt entretinguda amb una duració des d'un més i fins a un any. La seva finalitat és d'establir un rànquing i la seva peculiaritat és trobar partits setmanals sense la preocupació d'estar buscant rivals.

Vols millorar la teva manera jugar?

Deixa't guiar per un/a professional del pàdel per corregir els teus errors, aclarir els dubtes reglamentaris i millora la teva manera de jugar els partits.ESTUDIANTS, US POT INTERESSAR...

 

Si et trobes a l'atur, estàs estudiant o ets menor de vint-i-cinc anys. Apropa't i consulta les condicions.

La deixaràs passar aquesta oportunitat?

 

 

 

© Drets d'autor. Tots els drets reservats.