PREGUNTES FREQÜENTS

Sigui quin sigui el moment de començar, sempre hi ha preguntes. Quin és el teu dubte?

Atenció al Client

Pots consultar el nostre horari del centre per saber quan ens pots trobar si ens has de trucar. En cas que no puguem atendre't envia'ns un missatge al correu info@mataropadelhortes.cat o a través del WhatsApp.

Whats App

Ens pots enviar un missatge privat de text al 626 614 266. En cas de resoldre el dubte com més aviat millor ens pots trucar en horari d'obertura.

Torneig personalitzat

Vols crear un esdeveniment amb patrocinadors, premis i moltes altres coses entre la comunitat de pàdel per a tots els nivells o, vols celebrar un aniversari? Truca'ns

Equipació

Cal dur roba d'esport adequada també per l'època de l'any. Calçat específic pel pàdel i la pala. Pàdel Hortes no permet executar l'activitat sense roba o amb roba de bany, piscina o platja. Si tens dubtes, consulta'ns.

Anul·lacions

Tota reserva, amb menys de tres hores abans del partit, no es podrà anul·lar i cal abonar el preu total de la pista (sense llum). Tota reserva que s'ha gestionat per PlayTomic, cal seguir les indicacions de la web i no es podrà modificar des de Pàdel Hortes. Pàdel Hortes es reserva el dret de no aplicar sanció en casos puntuals i amb una justificació.

Mascotes

Som amants dels membres peluts de la família, però l'accés és restringit. Només els gossos pigall tenen accés per companyia imprescindible. Si vens a jugar i vols gaudir d'una estona de pàdel, el teu gos pot patir un cop de calor. Ens pots consultar.

Per més informació

© Drets d'autor. Tots els drets reservats.